Er du klar for (en annerledes) Black Friday?

Årets mest shoppingintensive dag kommerikke til å bli helt som vanlig i år. Sammen kan vi bidra til å gjøre shoppingen tryggere for både deg og dine kunder.

Folk blir hjemmeog tilbuden kommer på nett i stedet

Noe vi kommer til å se mindre av under årets Black Friday er lange køer og store folkemengder i butikkene. I stedet legger mange tilbudene sine på nett der kundene enkelt kan handle og samtidig minimere risikoen for seg selv og omgivelsene.

Hvis du ikke allerede har en nettbutikk, er dette året å ta skrittet ut i cyberspace, ettersom vi kan regne med at mange flere kunder enn tidligere kommer til å handle online på Black Friday og før jul. En nettbutikk gir deg muligheten til å nå alle kunder som velger å handle hjemmefra eller mens de er på farta.

Enkelt å komme i gang med nettbutikken

I dag kan du enkelt lage din egen nettbutikk uten å kunne programmere eller bygge nettsteder. Med fleksible plattformer for e-handel og mobilhandel kan du enkelt sette sammen en flott nettbutikk, komplett med alt fra førsteinntrykket til kundekvitteringen.

På nettet eller i appen kan du også tilby kundene dine mer fleksible betalingsmåter. De kan betale direkte med for kort eller Vipps, eller velge å betale senere med faktura. Du kan tilby spesifikke betalingsmåter som passer dine kunder og deg, eller tilby valget mellom flere stykker i en komplett «checkout».

Vil du vite mer?

Vil du starte en ny nettbutikk, supplere din nåværende butikk med en nettbutikk eller gi kundene dine flere betalingsmåter i den du allerede driver? Uansett hva du trenger innen e-handel, vil du finne noe nyttig blant våre løsninger for online betalinger.

Vi ønsker både deg og dine kunder en trygg og sikker Black Friday!