Ta betalt i forskjellige valutaer

I dag er det enklere enn noensinne for deg som driver nettbutikk å tilby kunder over hele verden trygg betaling i deres egen valuta.

Markedet for hele verden

Internett har revolusjonert måten vi shopper på. Dagens nettbutikker eller apper gjør det enkelt nå mennesker over hele verden med varene. Hvis du møter kundene dine på nettet, trenger du en kortinnløsningsavtale for Internett. Du trenger en kortinnløsningsavtale for å sikre at du som tilbyr kortbetaling til kundene, raskt skal få pengene fra kortkjøp inn på konto.  

Hvis du har kortinnløsning for Internett fra oss, kan du dessuten tilby kundene betaling i deres egen valuta.

Multicurrency

Multicurrency  er en tjeneste som følger med kortinnløsning for Internett, der du kan ta imot kortbetalinger i andre valutaer enn norske kroner og dermed tilby kunder i andre land en mer fleksibel og velkjent shoppingopplevelse. Kunden kan føle seg trygg siden beløpet som trekkes fra kontoen, blir det samme som kjøpsbeløpet, uten valutaveksling.

Du velger selv om du vil ha pengene utbetalt til kontoen din i norske kroner eller i salgsvalutaen. Basistilbudet vårt for Multicurrency består av NOK, SEK, DKK, EUR, GBP og USD, men andre valutaer er også mulig.

Like trygt som hjemme

Selvfølgelig gjelder samme sikkerhetsregler når kunder betaler i en annen valuta som når de betaler i norske kroner. Når du inngår en kortinnløsningsavtale for Internett med oss, er du beskyttet av sikkerhetsprotokollen 3D Secure. Kunder som skal betale med kort, identifiserer seg da med Mastercard Identity Check eller Visa Secure.

Har du spørsmål?

Hvis du vil vite mer eller tror at kortinnløsning for Internett og betaling i forskjellige valutaer kan være noe for din virksomhet, kan du gjerne ta kontakt med oss på telefon +47 220 36 045. Du kan også fylle ut dette skjemaet, så kontakter vi deg.