Pay Plus - litt mer av alt

Med Pay Plus får du alle fordelene med Classic og litt til, inkludert Vipps og faktura. Velg denne pakken hvis du vil tilby kundene dine flere betalingsmetoder og være mer fleksibel.

Kontakt oss

En komplett løsning

Pay Plus gir deg cutting-edge teknologi gjennom PAX A920 Pro, en lett og trådløs betalingsterminal. Du får også personlig service hver dag og tilgang til vår kundeportal for fullstendig transaksjonsoversikt. Med flere betalingsalternativer er Pay Plus ikke bare større, men samtidig mer fleksibel.

Pay Plus

Fra 349 kroner per måned

Fra 1,29% per transaksjon

Fra 36 måneders bindingstid*

*Velg mellom 12, 24 og 36 måneders bindingstid.

Vipps & faktura

Gjennom fleksible betalingsalternativer som Vipps og faktura direkte i terminalen gjør du det mulig for kundene dine å betale på deres vilkår. Dette øker kundetilfredsheten og sannsynligheten for gjennomførte kjøp. Du får betalt umiddelbart og en forbedret kundeopplevelse, samtidig som vi håndterer kredittrisikoen.

Alle populære betalingsmetoder

Med våre betalingsterminaler kan du ta imot kort fra alle de store kortleverandørene som Visa, Mastercard, American Express, Diners, JCB og UnionPay. Selvfølgelig også kontaktløst for kort med "tæpp"-funksjon.

Apple Pay, Samsung Pay og Google Wallet er mobile betalingstjenester som lar kunden betale kontaktløst med mobilen sin, nettbrettet, smartklokken eller andre smarte enheter. Selvfølgelig kan du betale slik på alle våre terminaler, slik at kundene dine kan la lommeboken ligge hjemme.

Velg mellom 12, 24 og 36 måneder

Velg riktig bindingstid for virksomhetens behov og budsjett. Med Pay Classic og Pay Plus starter du på 36 måneder. Hvis du ønsker å endre bindingstiden, kan du alltid forkorte den til 12 eller 24 måneder.

En avtale: betalingsterminal + kortinnløsning

PAX A920Pro er en brukervennlig betalingsterminal som støtter alle betalingsmetoder og kan tas med til kunden uten at kabler kommer i veien. Og du, den er like rask som den er enkel å bruke. Med en firekjerners prosessor skjer alt på et blunk, inkludert å komme i gang.

For å motta penger fra kortkjøp på kontoen din, trenger du en avtale for kortinnløsning. Og det får du fra oss. Hver gang noen tæpper kortet sitt hos deg, snakker vi direkte med kundens bank slik at pengene lander trygt i kassen din. Kostnad? Fra 1,29% per transaksjon.

Utbytesservice 24t

Hvis betalingsterminalen din går i stykker, får du en ny innen 24 timer. Kontakt oss så snart som mulig, så sender vi en erstatningsterminal direkte til adressen din. Ingen ekstra kostnader tilkommer - alt er inkludert i den eksisterende avtalen din.

Support hver dag

Vi har support hver dag, fra 8-18 på hverdager og fra 10-16 i helgene. Rask og kunnskapsrik hjelp bare en telefonsamtale eller melding unna. Når du fokuserer på å bygge virksomheten din i ro og fred, står vi klare til å hjelpe hvis det skulle være behov.

Merchant Portal

På vår brukerportal får du full kontroll og oversikt over alle transaksjoner uansett salgskanal. Du kan også søke, filtrere og laste ned data, samt abonnere på dokumenter og rapporter.

Pengene på kontoen uten trøbbel

Alle gjennomførte betalinger samles, oppsummeres og betales ut så ofte som avtalt. Normalt gjør vi utbetalinger en gang i uken, men det kan skje oftere eller sjeldnere avhengig av dine behov.

Sammen med betalingen får du forståelige dokumenter for din regnskapsføring og rapportering.

Enkel kortbetaling med tipsfunksjon

Vil du tilby gjestene dine å betale ved bordet og tipse direkte i kortterminalen? Med en bærbar kortterminal som er tilkoblet wifi eller SIM, kan du enkelt ta imot kortbetalinger og tips på stedet. Tipsfunksjonen slår du av og på i terminalens menyinnstillinger, det er like enkelt som det høres ut.

Tilbehør ved bestilling

Tre kvitteringsruller og USB-C-kabel for lading er inkludert. Hvis du trenger mer tilbehør som kvitteringsruller, ladebase og ekstra terminal, kan du velge dette ved bestilling. Du kan også velge å abonnere på kvitteringsruller.

Abonner på kvitteringsruller

Teknisk spesifikasjon PAX A920Pro

 • Operativsystem: PayDroid Drevet av Android 10.0 (PCI 6) eller Android 8.1 (PCI 5)
 • Minne: 1 GB RAM + 8 GB Flash, Micro SD-kortspor. Støtter opptil 128 GB.
 • Prosessor: 32-bit 4-kjerne Cortex A53, 1,4 GHz, 32-bit RISC Core ARMv7 (dedikert kryptering).
 • Skjerm: 5,5" IPS-berøringsskjerm med høy oppløsning.
 • Kortleser: magnetisk kortleser, smartkortleser og kontaktløs.
 • Kamera: 5 MP autofokuskamera.
 • Kommunikasjon: 4G LTE, Dual Band Wi-Fi og trådløs Bluetooth®-teknologi.
 • Kommunikasjonsporter: Dual SIM og 1 x Micro USB.
 • Printer: 2” termisk skriver, 80 mm per sekund.
 • Batteri: 3,7V/5150mAh Li-Ion batteri
 • Dimensjoner: 178,3 x 78 x 54,2 mm, 390 g (inkludert batteri)

 

Dine opplysninger

Samtykke

Se Swedbank Pays personvernerklæring for håndtering av dine personopplysninger

Vil du heller ringe og bestille pakken?

Selvfølgelig kan du også ringe oss for å bestille pakken. Vi har åpnet hverdager, og kan nå oss på nummer: +47 22 03 60 45 (tastevalg 1, 2)