Flytting til ny plattform

Du har kanskje allerede lest brevet «Viktig informasjon om endringer i betalingstjenestene dine hos oss»? Da vet du allerede at du må flytte betalingsløsningene til vår nye plattform så snart som mulig og senest 30. juni 2020. Når du har gjort det, vil betalingsløsningene dine følge kravene til EU-direktivet (PSD2) og kortselskapene (EMV 3DS) om sikrere betalinger på internett.

Hva må du gjøre?

Hvordan du skal endre til den nye betalingsplattformen, er avhengig av hvilken integreringsløsning du har på din nåværende plattform. Velg samme løsning som du bruker i dag. Du finner mer informasjon om hver løsning og hvordan flyttingen skal foregå, nedenfor:

  • Modul

Dersom du bruker en modul i dag anbefaler vi at du henvender deg til en av våre partnere for flytting til den nye betalingsplattformen. Klikk her for tilgang til liste over våre partnere. Kontakt oss på move.to@swedbankpay.no om du vil ha hjelp med finne en passende partner. 

Du kan også bruke din egen integrasjon. Klikk her for å lese mer om egen integrasjon.

  • Partner

Les mer om tekniske partnere. Den tekniske partneren din vil bytte plattform for deg i samarbeid med oss. Hvis du har spørsmål om flyttingen, kan du kontakte partneren din. Finner du ikke partneren din på listen? Kontakt oss, så hjelper vi deg move.to@swedbankpay.no

  • Egen integrering

Les mer om egen integrering. Vi tilbyr Software Development Kits (SDK-er) p for deg som integrerer på egen hånd. Hvis du bruker din egen integrering, må du følge trinnene i denne listen

  • Usikker på hvilken løsning du bruker?

Hvis du ikke vet hvilken løsning du bruker i dag, kan du kontakte oss, så hjelper vi deg move.to@swedbankpay.no.