Flytting til ny plattform

18. juni 2020

Har du byttet til vår nye betalingsplattform?

Dersom ikke, må du starte flyttingen senest 30. juni. Vi kommer ikke til å stenge for korttransaksjoner på den gamle betalingsplattformen 30. juni, men for å fortsette å benytte vår tjeneste for kortbetaling må du ha påbegynt integrasjonsarbeidet senest 30. juni. Hvordan du flytter til den nye betalingsplattformen kan du lese mer om lengre ned på denne siden.

--------------------------------

Du har kanskje allerede lest brevet «Viktig informasjon om endringer i betalingstjenestene dine hos oss»? Da vet du allerede at du må flytte betalingsløsningene til vår nye plattform så snart som mulig og senest 30. juni 2020. Når du har gjort det, vil betalingsløsningene dine følge kravene til EU-direktivet (PSD2) og kortselskapene (EMV 3DS) om sikrere betalinger på internett.

Hva må du gjøre?

Hvordan du skal endre til den nye betalingsplattformen, er avhengig av hvilken integreringsløsning du har på din nåværende plattform. Velg samme løsning som du bruker i dag. Du finner mer informasjon om hver løsning og hvordan flyttingen skal foregå, nedenfor:

  • Modul

Våre moduler/SDKer er under utvikling og vi tilbyr ikke support for disse versjonene. Siden modulene ennå ikke er i produksjon, kan de ikke brukes til denne integrasjonen. I stedet anbefaler vi at du enten integrerer på egen hånd, eller tar kontakt med en av våre partnere for hjelp. Senere kommer vi igjen til å tilby støttede versjoner av modulene/SDKene.

Kontakt oss på move.to@swedbankpay.no om du vil ha hjelp med finne en passende partner. 

Klikk her for å lese mer om egen integrasjon.

  • Partner

Les mer om tekniske partnere. Den tekniske partneren din vil bytte plattform for deg i samarbeid med oss. Hvis du har spørsmål om flyttingen, kan du kontakte partneren din. Finner du ikke partneren din på listen? Kontakt oss, så hjelper vi deg move.to@swedbankpay.no

  • Egen integrering

Les mer om egen integrering. Vi tilbyr Software Development Kits (SDK-er) p for deg som integrerer på egen hånd. Hvis du bruker din egen integrering, må du følge trinnene i denne listen

  • Usikker på hvilken løsning du bruker?

Hvis du ikke vet hvilken løsning du bruker i dag, kan du kontakte oss, så hjelper vi deg move.to@swedbankpay.no.