Våre betalingsterminaler

Gjør det smidigere for kundene dine å betale med våre betalingsterminaler. Enten du har en butikk, restaurant eller besøker kundene dine på stedet, har vi en betalingsterminal som passer akkurat deg.

 

Kontakt oss

Utforsk våre betalingsterminaler

Trenger du en frittstående eller kassekoblet betalingsterminal? Uansett hva er vi sikre på at vi har terminalen som passer akkurat deg og din virksomhet. Med maskinvare fra PAX Technology kombinert med vår egenutviklede programvare sørger vi alltid for at du får den beste brukeropplevelsen i våre betalingsterminaler.

Vi hjelper deg selvsagt også med kortinnløsning, slik at du får pengene fra kortkjøpet raskt inn på kontoen.

 

Vår terminalfamilie

PAX A920Pro

En håndholdt mobil betalingsterminal som kan brukes både frittstående eller kassekoblet. Vår mest populære betalingsterminal som du også finner i våre pakketilbud her.

 

Pakketilbud PAX A920Pro

PAX A30

En kassekoblet betalingsterminal av større modell med stor skjerm og store knapper. Passer perfekt for deg med en tydelig kasseløsning.

Les mer om PAX A30

PAX A35

En mer kompakt, kassekoblet betalingsterminal som enkelt kan flyttes ved behov. Passer utmerket på eksempelvis en kassebenk.

Les mer om PAX A35

Ta betalt på måten kundene dine liker best

Det skal være enkelt å ta betalt. Derfor ønsker vi å gjøre det like enkelt for deg uansett hvordan kundene dine ønsker å betale. Med vår egen programvare i betalingsterminalen muliggjør vi at du enkelt kan motta kontaktløse betalinger med mobile lommebøker som Apple Pay eller Google Pay, men også med alternative betalingsmåter som Vipps og faktura direkte i betalingsterminalen.

Samtidig har du selvfølgelig alltid mulighet til å motta kort fra de store kortleverandørene som Visa, Mastercard, American Express osv. i våre betalingsterminaler. Vi hjelper deg med vår markedsledende kortinnløsning, slik at pengene fra kortkjøpene raskt og sikkert kommer inn på kontoen din.

Alternative betalingsmåter direkte på skjermen

Kortbetaling er en rask og smidig betalingsmåte, men iblant er ikke det alltid nok. Med våre betalingsterminaler har du derfor alltid muligheten til å ta betalt med alternative betalingsmåter; som Vipps og faktura[KT1] ; direkte på terminalskjermen. Noe som øker både kundetilfredsheten og sannsynligheten for fullførte kjøp.

Enkel tipsfunksjon direkte på skjermen

I våre betalingsterminaler kan du enkelt velge når du vil bruke tipsfunksjonen ved å slå av eller på direkte i betalingsterminalen. Med forhåndsbestemte prosentsatser gjør du det samtidig enklere for kundene dine å raskt se den samlede summen og vise sin takknemlighet for virkelig god service.

Dra nytte av vårt pakketilbud

Trenger du både betalingsterminal og kortinnløsning? Ta da en titt på våre forskjellige pakker for å ta betalt i butikk. Der har vi samlet alt du trenger for å ta betalt med vår mest populære betalingsterminal PAX A920Pro, eller kontakt oss så finner vi sammen den beste løsningen for deg og dine kunder.

Dra nytte av vårt pakketilbud

Klar til å komme i gang?

Ta kontakt med oss i dag for å få vite mer om hva vi kan gjøre for nettopp deg og ditt selskap. Vi ser på behovene som du og kundene har og finner den riktige løsningen.

Dine opplysninger

Jeg vil gjerne få tips, siste nytt, tilbud og invitasjoner til arrangementer og foredrag. Jeg samtykker i at mine personopplysninger behandles for de ovennevnte formålene.

I vår personvern kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine personopplysninger.

Vanlige spørsmål om betalingsterminaler

 • Hva er en betalingsterminal?

  En betalingsterminal er en terminal der kunden kan stikke kortet inn i, eller legge det oppå for å gjennomføre en betaling.

  Vi har ulike betalingsterminaler slik at du kan finne den som passer perfekt for din bedrift:

  • Integrert terminal som du kan koble til kassaapparatet ditt.
  • Frittstående betalingsterminal for deg som går til kundene i butikken eller restauranten.
  • Mobilterminal som du kobler til en mobiltelefon og enkelt kan ta med deg til messer eller markeder.

  En integrert terminal er mest vanlig å bruke innen detaljhandel, kaféer eller lunsjrestauranter da den er koblet til et større kassasystem. En integrert terminal drives av strøm, i motsetning til en frittstående eller mobil betalingsterminal som har et oppladbart batteri.

 • Kan jeg leie en betalingsterminal for en begrenset periode?

  Ja, vi tilbyr korttidsleie av betalingsterminaler, noe som er en perfekt løsning for sesongbasert virksomhet eller hvis du bare vil teste om en idé selger.

  Vi hjelper deg med å velge en terminal som passer akkurat din virksomhet, og alle våre betalingsterminaler aksepterer også kontaktløs betaling.

  Du velger selv hvor lenge du vil ha den ekstra terminalen, og du kan velge mellom 1-4 måneder. Hvis du vil beholde terminalen etter perioden, er det enkelt å forlenge avtalen.

 • Hva koster det å leie en betalingsterminal?

  Vi har ulike betalingsterminaler slik at du kan finne den terminalen som passer perfekt for din bedrift, og akkurat nå har vi et pakketilbud med alt du trenger for å kunne ta imot kortbetalinger. Du kan lese mer om pakketilbudet her.

 • Hvordan får jeg en betalingsterminal?

  Ta kontakt med oss på +47 220 36 045 eller via skjemaet ovenfor, så hjelper vi deg med å inngå avtale både for kortinnløsning og terminal.

  Vi har samlet alt du trenger for å komme i gang med kortbetalinger i butikk, restaurant eller på messer og markeder i en pakke, som du finner her.

 • Kan kunder betale kontaktløst med noe annet enn kort på min betalingsterminal?

  I tillegg til kortbetalinger kan man betale kontaktløst også med mobiltelefoner, klokker, nøkkelringer, aktivitetskort med mer. Du kan være trygg på at betalingen er godkjent hvis terminalen godkjenner kjøpet. Alle våre betalingsterminaler tar imot kontaktløse betalinger både fra kort og andre enheter.

 • Hvorfor går ikke kortkjøp gjennom i min betalingsterminal?

  Det kan være flere årsaker til det. Start betalingsterminalen på nytt og se om det står "Logon ok" på skjermen for å bekrefte at terminalen er tilkoblet. Hvis det fortsatt ikke fungerer, kan du kontakte oss på +47 220 36 045, så hjelper vi deg.

  Hvis betalingsterminalen ikke er fra oss, må du kontakte leverandøren din.

 • Hvordan ser jeg om min betalingsterminal kan ta imot kontaktløse betalinger?

  Alle våre betalingsterminaler tar imot kontaktløs betaling. Når kunden skal gjennomføre et kjøp, skal det stå "bruk kort," og den kontaktløse logoen skal vises på skjermen. Hvis det bare står "sett inn/drar kort," kan du prøve å starte betalingsterminalen på nytt. Hvis problemet vedvarer, kontakt oss på +47 220 36 045.

  Hvis du har en betalingsterminal fra en annen leverandør, må du kontakte dem.

 • Betalingsterminal PAX A920 Pro

  PAX A920 Pro er en smidig og brukervennlig betalingsterminal, vårt nyeste tilskudd i utvalget av terminaler, og den har allerede fått ros av kunder som har tatt den i bruk.

  Visuell design: PAX A920 Pro har en moderne og stilig design med en 5-tommers skjerm som gir god oversikt over transaksjonsdetaljer.

  Terminalen har en berøringsskjerm, noe som gir enkel navigering for brukeren. Det er også enkelt å bære enheten med seg, siden den er kompakt og lett.

  Rask og smidig: PAX A920 Pro er designet for å gjøre betalingstransaksjoner så raske og smidige som mulig.

  Med bruk av den nyeste teknologien, inkludert rask prosessorkraft og et stabilt operativsystem, er det mulig å gjennomføre transaksjoner på bare noen få sekunder.

  I tillegg har enheten en innebygd NFC-leser, som gjør det mulig å gjennomføre kontaktløse betalinger på en enkel og sikker måte.

  Lett å lære: PAX A920 Pro er også lett å bruke, noe som gjør den ideell for bedrifter som ønsker å gjennomføre betalinger uten å måtte bruke tid på å lære en ny teknologi.

  Den intuitive brukeropplevelsen gjør det enkelt å lære hvordan man bruker enheten og funksjonene den har.

  I tillegg tilbyr vi hos Swedbank Pay teknisk støtte og opplæring for brukere som trenger ekstra støtte.