Betalingsterminal

Gjør det enkelt for dine kunder å betale med våre betalingsterminaler. Uansett om du driver butikk, restaurant eller reiser rundt til kundene dine, har vi en betalingsterminal som passer deg. Både kort og kontaktløs betaling fra for eksempel mobiltelefon fungerer like bra på våre betalingsterminaler.

 

Kontakt oss

Ta betalt med kort der kundene er

Det er enkelt å betale med kort. Derfor vil vi gjøre det like enkelt for deg å ta betalt med kort, uansett hvordan du møter kundene.

Du har kanskje en fast kasse som kundene kommer til, eller du går kanskje frem til dem selv i butikken eller restauranten. Du kjører kanskje til og med rundt og treffer kunder på alle mulige steder.

Uansett hvordan salget skjer, har vi en betalingsterminal som passer for deg. Ta kontakt med oss, og fortell hvordan du jobber eller vil jobbe, så finner vi sammen den beste løsningen for deg og kundene.

Vi hjelper deg selvsagt også med kortinnløsning, slik at du får pengene fra kortkjøpet raskt inn på kontoen.

Riktig betalingsterminal for deg

Vi har forskjellige betalingsterminaler, slik at du kan finne den som passer perfekt for akkurat din bedrift:

 • Integrert betalingsterminal som du kan koble til kassesystemet ditt.

 • Frittstående betalingsterminal for deg som behøver å ta med terminalen dit kunden er, for eksempel i butikk eller restaurant.

Kom i gang med din nye terminal

Har du allerede fått din PAX A920 Pro og ønsker å komme i gang, eller kanskje du trenger å bestille ekstra kvitteringsruller? Ikke noe probem, vi har alt du trenger for å komme i gang med din PAX A920 Pro.

Kom i gang med din nye terminal.

Teknisk spesifikasjon PAX A920Pro

 • Operativsystem: PayDroid Drevet av Android 10.0 (PCI 6) eller Android 8.1 (PCI 5)
 • Minne: 1 GB RAM + 8 GB Flash, Micro SD-kortspor. Støtter opptil 128 GB.
 • Prosessor: 32-bit 4-kjerne Cortex A53, 1,4 GHz, 32-bit RISC Core ARMv7 (dedikert kryptering).
 • Skjerm: 5,5" IPS-berøringsskjerm med høy oppløsning.
 • Kortleser: magnetisk kortleser, smartkortleser og kontaktløs.
 • Kamera: 5 MP autofokuskamera.
 • Kommunikasjon: 4G LTE, Dual Band Wi-Fi og trådløs Bluetooth®-teknologi.
 • Kommunikasjonsporter: Dual SIM og 1 x Micro USB.
 • Printer: 2” termisk skriver, 80 mm per sekund.
 • Batteri: 3,7V/5150mAh Li-Ion batteri
 • Dimensjoner: 178,3 x 78 x 54,2 mm, 390 g (inkludert batteri)

 

Alle de populære betalingsmåtene

Verdens betalingstyper

Med våre betalingsterminaler kan du godta kort fra alle store kortleverandører, som Visa, Mastercard, Diners, JCB og UnionPay. Selvfølgelig også kontaktløs betaling med kort, mobil eller klokke.

Mer enn bare kort

Du har sikkert hørt om Apple Pay, Samsung Pay eller Google Pay på et tidspunkt. Dette er betalingsmåter som lar kunden betale kontaktløst med mobilen, nettbrettet, smartklokken eller andre smarte enheter. Du kan selvfølgelig betale på denne måten på alle våre betalingsterminaler, slik at kundene dine kan legge igjen lommeboken hjemme.

Alt du trenger for å ta betalt i butikk

Vi leverer både betalterminal og innløsning i samme pakke så du enkelt får satt i gang med å ta betalt.

Klar til å komme i gang?

Ta kontakt med oss i dag for å få vite mer om hva vi kan gjøre for nettopp deg og ditt selskap. Vi ser på behovene som du og kundene har og finner den riktige løsningen.

Dine opplysninger

Samtykke

Se Swedbank Pays personvernerklæring for håndtering av dine personopplysninger

Vanlige spørsmål om betalingsterminaler

 • Hva er en betalingsterminal?

  En betalingsterminal er en terminal der kunden kan stikke kortet inn i, eller legge det oppå for å gjennomføre en betaling.

  Vi har ulike betalingsterminaler slik at du kan finne den som passer perfekt for din bedrift:

  • Integrert terminal som du kan koble til kassaapparatet ditt.
  • Frittstående betalingsterminal for deg som går til kundene i butikken eller restauranten.
  • Mobilterminal som du kobler til en mobiltelefon og enkelt kan ta med deg til messer eller markeder.

  En integrert terminal er mest vanlig å bruke innen detaljhandel, kaféer eller lunsjrestauranter da den er koblet til et større kassasystem. En integrert terminal drives av strøm, i motsetning til en frittstående eller mobil betalingsterminal som har et oppladbart batteri.

 • Kan jeg leie en betalingsterminal for en begrenset periode?

  Ja, vi tilbyr korttidsleie av betalingsterminaler, noe som er en perfekt løsning for sesongbasert virksomhet eller hvis du bare vil teste om en idé selger.

  Vi hjelper deg med å velge en terminal som passer akkurat din virksomhet, og alle våre betalingsterminaler aksepterer også kontaktløs betaling.

  Du velger selv hvor lenge du vil ha den ekstra terminalen, og du kan velge mellom 1-4 måneder. Hvis du vil beholde terminalen etter perioden, er det enkelt å forlenge avtalen.

 • Hva koster det å leie en betalingsterminal?

  Vi har ulike betalingsterminaler slik at du kan finne den terminalen som passer perfekt for din bedrift, og akkurat nå har vi et pakketilbud med alt du trenger for å kunne ta imot kortbetalinger. Du kan lese mer om pakketilbudet her.

 • Hvordan får jeg en betalingsterminal?

  Ta kontakt med oss på +47 220 36 045 eller via skjemaet ovenfor, så hjelper vi deg med å inngå avtale både for kortinnløsning og terminal.

  Vi har samlet alt du trenger for å komme i gang med kortbetalinger i butikk, restaurant eller på messer og markeder i en pakke, som du finner her.

 • Kan kunder betale kontaktløst med noe annet enn kort på min betalingsterminal?

  I tillegg til kortbetalinger kan man betale kontaktløst også med mobiltelefoner, klokker, nøkkelringer, aktivitetskort med mer. Du kan være trygg på at betalingen er godkjent hvis terminalen godkjenner kjøpet. Alle våre betalingsterminaler tar imot kontaktløse betalinger både fra kort og andre enheter.

 • Hvorfor går ikke kortkjøp gjennom i min betalingsterminal?

  Det kan være flere årsaker til det. Start betalingsterminalen på nytt og se om det står "Logon ok" på skjermen for å bekrefte at terminalen er tilkoblet. Hvis det fortsatt ikke fungerer, kan du kontakte oss på +47 220 36 045, så hjelper vi deg.

  Hvis betalingsterminalen ikke er fra oss, må du kontakte leverandøren din.

 • Hvordan ser jeg om min betalingsterminal kan ta imot kontaktløse betalinger?

  Alle våre betalingsterminaler tar imot kontaktløs betaling. Når kunden skal gjennomføre et kjøp, skal det stå "bruk kort," og den kontaktløse logoen skal vises på skjermen. Hvis det bare står "sett inn/drar kort," kan du prøve å starte betalingsterminalen på nytt. Hvis problemet vedvarer, kontakt oss på +47 220 36 045.

  Hvis du har en betalingsterminal fra en annen leverandør, må du kontakte dem.

 • Betalingsterminal PAX A920 Pro

  PAX A920 Pro er en smidig og brukervennlig betalingsterminal, vårt nyeste tilskudd i utvalget av terminaler, og den har allerede fått ros av kunder som har tatt den i bruk.

  Visuell design: PAX A920 Pro har en moderne og stilig design med en 5-tommers skjerm som gir god oversikt over transaksjonsdetaljer.

  Terminalen har en berøringsskjerm, noe som gir enkel navigering for brukeren. Det er også enkelt å bære enheten med seg, siden den er kompakt og lett.

  Rask og smidig: PAX A920 Pro er designet for å gjøre betalingstransaksjoner så raske og smidige som mulig.

  Med bruk av den nyeste teknologien, inkludert rask prosessorkraft og et stabilt operativsystem, er det mulig å gjennomføre transaksjoner på bare noen få sekunder.

  I tillegg har enheten en innebygd NFC-leser, som gjør det mulig å gjennomføre kontaktløse betalinger på en enkel og sikker måte.

  Lett å lære: PAX A920 Pro er også lett å bruke, noe som gjør den ideell for bedrifter som ønsker å gjennomføre betalinger uten å måtte bruke tid på å lære en ny teknologi.

  Den intuitive brukeropplevelsen gjør det enkelt å lære hvordan man bruker enheten og funksjonene den har.

  I tillegg tilbyr vi hos Swedbank Pay teknisk støtte og opplæring for brukere som trenger ekstra støtte.