Betalingsterminal

Gjør det enkelt for dine kunder å betale med våre betalingsterminaler. Uansett om du driver butikk, restaurant eller reiser rundt til kundene dine, har vi en betalingsterminal som passer deg. Både kort og kontaktløs betaling fra for eksempel mobiltelefon fungerer like bra på våre betalingsterminaler.

 

Kontakt oss

Ta betalt med kort der kundene er

Det er enkelt å betale med kort. Derfor vil vi gjøre det like enkelt for deg å ta betalt med kort, uansett hvordan du møter kundene.

Du har kanskje en fast kasse som kundene kommer til, eller du går kanskje frem til dem selv i butikken eller restauranten. Du kjører kanskje til og med rundt og treffer kunder på alle mulige steder.

Uansett hvordan salget skjer, har vi en betalingsterminal som passer for deg. Ta kontakt med oss, og fortell hvordan du jobber eller vil jobbe, så finner vi sammen den beste løsningen for deg og kundene.

Vi hjelper deg selvsagt også med kortinnløsning, slik at du får pengene fra kortkjøpet raskt inn på kontoen.

Riktig betalingsterminal for deg

Vi har forskjellige betalingsterminaler, slik at du kan finne den som passer perfekt for akkurat din bedrift:

  • Integrert betalingsterminal som du kan koble til kassesystemet ditt.

  • Frittstående betalingsterminal for deg som behøver å ta med terminalen dit kunden er, for eksempel i butikk eller restaurant.

Alle de populære betalingsmåtene

Verdens betalingstyper

Med våre betalingsterminaler kan du godta kort fra alle store kortleverandører, som Visa, Mastercard, Diners, JCB og UnionPay. Selvfølgelig også kontaktløs betaling med kort, mobil eller klokke.

Mer enn bare kort

Du har sikkert hørt om Apple Pay, Samsung Pay eller Google Pay på et tidspunkt. Dette er betalingsmåter som lar kunden betale kontaktløst med mobilen, nettbrettet, smartklokken eller andre smarte enheter. Du kan selvfølgelig betale på denne måten på alle våre betalingsterminaler, slik at kundene dine kan legge igjen lommeboken hjemme.

Alt du trenger for å ta betalt i butikk

Vi leverer både betalterminal og innløsning i samme pakke så du enkelt får satt i gang med å ta betalt.

Klar til å komme i gang?

Ta kontakt med oss i dag for å få vite mer om hva vi kan gjøre for nettopp deg og ditt selskap. Vi ser på behovene som du og kundene har og finner den riktige løsningen.

Dine opplysninger

Samtykke

Se Swedbank Pays personvernerklæring for håndtering av dine personopplysninger