Kortbetalinger

Kortbetalinger er den mest populære betalingsmetoden når man handler på nett. La kundene dine velge kort når de ønsker å betale hos deg.

Hva er kortbetalinger? 

Betalinger med kort trenger ingen introduksjon, men visste du at antallet kortbetalinger per person per år har økt i løpet av de siste fem årene? Det samme gjelder andelen som handler på nett. Vi håndterer flertallet av Sveriges korttransaksjoner. Det er derfor all grunn til å gi kundene dine muligheten til å betale med kort.

Fordeler med kortbetaling

  • Etablert - Det er en bred og velkjent betalingsmetode der kunden selv velger kortet som passer for øyeblikket.
  • Pålitelig kortinnløsning - Hos oss får du pålitelig kortinnløsning som sørger for rask og trygg håndtering av transaksjoner. 
  • Global betalingsmetode - Kort brukes som betalingsmetode over hele verden, og du kan enkelt nå en bredere kundegruppe. 
  • Lagrede kortopplysninger - Som forhandler kan du tilby kundene dine å lagre kortopplysningene sine for å lette fremtidige kjøp eller abonnementsbetalinger.

Prøv selv!

I vår Playground kan du enkelt teste ulike oppsett og forskjellige betalingsmetoder til din netthandelsløsning.

Klikk på lenken

Klar til å komme i gang?

Ta kontakt med oss i dag for å få vite mer om hva vi kan gjøre for nettopp deg og ditt selskap. Vi ser på behovene som du og kundene har og finner den riktige løsningen.

Dine opplysninger

Jeg vil gjerne få tips, siste nytt, tilbud og invitasjoner til arrangementer og foredrag. Jeg samtykker i at mine personopplysninger behandles for de ovennevnte formålene.

I vår personvern kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine personopplysninger.