Ta betalt i butikken

Har du en butikk eller en restaurant som kundene kommer til, eller reiser du kanskje selv rundt til dem? Uansett om kundene kommer til deg eller du til dem, hjelper vi deg å ta betalt.

Kontakt oss

Smidig betaling på stedet

Vi hjelper deg å finne det riktige utstyret for å gjøre betalingen så enkel som mulig. Men vi er også med bak kjøpet og sørger for at kundens kort tas imot, og at pengene fra kortbetalingen kommer inn på kontoen så raskt som mulig.

Alt du trenger for å ta betalt i butikk

Vi leverer både terminal og innløsning i samme pakke så du enkelt får satt i gang med å ta betalt.

Finn ut mer om pakken

Kortterminaler

Integrert med kassesystem, frittstående eller kanskje en mobil terminal? Vi hjelper deg å finne kortterminalen som passer nettopp deg og ditt selskap, slik at du enkelt kan ta betalt av kundene med kort.

Les mer om kortterminaler

Tilbud kortidsleie!

Skal du selge jordbær utenfor butikken, utvide restauranten din med et utendørs sitteområde, eller kanskje starte en food truck? Uansett sommerplaner, vil pakken vår gi deg alt du trenger for å ta betalt med kort i en kortere periode.

Finn ut mer om pakken

Klar til å komme i gang?

Ta kontakt med oss i dag for å få vite mer om hva vi kan gjøre for nettopp deg og ditt selskap. Vi ser på behovene som du og kundene har og finner den riktige løsningen.

Dine opplysninger

Samtykke

Se Swedbank Pays personvernerklæring for håndtering av dine personopplysninger