Alt du trenger i en betalingsløsning

Med oss kan du få alt du trenger, men hvor mye du trenger velger du selv. Her har vi samlet våre mest populære betalingsterminaler og tjenester i to pakker med litt forskjellige profiler. Alt for å gjøre det så tydelig og transparent som mulig.

Kontakt oss

Velg pakke etter behov

Pay Classic

Vår klassiske grunnpakke, med kortinnløsning og betalingsterminal i én avtale.

  • Betalingsterminal + kortinnløsning
  • Support alle dager
  • Alle populære kort


Fra 299 kr/måned 
1,29% per transaksjon

Les mer

Pay Plus

Pakken med litt mer av alt, inkludert Vipps og faktura. 

  • Betalingsterminal + kortinnløsning
  • Support alle dager
  • Alle populære kort
  • Vipps & faktura  


Fra 349 kr/måned
1,29% per transaksjon

Les mer

Alt du trenger i én avtale

Med betalingsterminal og kortinnløsning i samme løsning trenger du bare én kontaktpunkt for alt som gjelder betalinger. Du bestiller alt på ett sted, signerer én avtale, har én støtte, én kontakt og én faktura. Dette gjør hverdagen din enklere, slik at du kan bruke tiden din og kreftene dine på andre ting enn å lete etter ulike betalingsleverandører.

Kontakt oss

Trenger du en betalingsterminal for en kortere periode?

Nå kan du leie alt du trenger for å kunne ta imot betaling med kort, selv om du bare trenger det i så lite som én måned! Perfekt hvis du for eksempel vil teste om idéen din selger.

Peter Kauffmann, Eier, Spill & Sånt

Stilige, moderne terminaler og gode priser. Den digitale handelsportalen er også et veldig praktisk og enkelt verktøy.

Peter Kauffmann, Eier, Spill & Sånt

Alt du trenger hos én leverandør

Å samle betalingsløsningene dine hos én enkelt leverandør gir deg muligheten til å starte smått og vokse i takt med virksomhetens behov. Uansett om du utforsker nye markeder eller utvider virksomheten din både online og i fysiske butikker, tilbyr vi den fleksibiliteten som kreves for en smidig utvikling.

Med Swedbank Pay som partner kan du føle deg trygg. Vi håndterer alle transaksjoner med høyeste sikkerhet, og vår service omfatter driftssikre systemer med effektiv beskyttelse av kunde- og transaksjonsdata.

En enhetlig kundeopplevelse er nøkkelen til gjentakende kunder og langsiktig suksess. Ved å tilby en kjent og smidig betalingsprosess øker du sjansen for gjentatte forretninger.

Oversikt og kontroll via Merchant Portal

Med vår kundeportal Merchant Portal kan du:

 • Følge hver transaksjon
 • Gjøre nøyaktige avstemninger
 • Oversikt over finansiell rapportering

Dette gir deg full innsikt i virksomhetens økonomiske strømmer og forenkler effektiv håndtering.

Vår kundeservice står klar til å assistere deg med alt fra grunnleggende spørsmål til implementering av nye betalingsløsninger. Å ha én leverandør for alle dine betalingsbehov forenkler virksomheten din og lar deg fokusere på å utvikle virksomheten din, mens vi sørger for at de økonomiske aspektene håndteres smidig og sikkert.

Vil du vite mer om våre betalingsløsninger?

Har du spørsmål om våre produkter og hvilke tjenester som passer akkurat deg og din virksomhet? Fyll inn telefonnummeret ditt nedenfor, så ringer vi deg. Vi har åpent hverdager 8-18 og helger 10-16. Du kan også bruke skjemaet litt lenger ned på siden, hvis du besøker oss utenfor våre åpningstider.

Klar til å komme i gang?

Ta kontakt med oss i dag, hvis du vil vite mer om hva vi kan gjøre for deg og din bedrift. Vi går gjennom hvilke behov du og dine kunder har, og finner de riktige løsningene for deg. 

Dine opplysninger

Samtykke

Se Swedbank Pays personvernerklæring for håndtering av dine personopplysninger