Om informasjonskapsler (cookies)

Denne policyen for informasjonskapsler (Cookies) tar sikte på å informere deg om hvordan vi, PayEx Sverige AB org.nr. 556735-5671 ("PayEx" eller "vi") bruker informasjonskapsler og lignende teknologier på våre nettsider. For lesbarhetens skyld vil vi referere til alle slike teknologier som informasjonskapsler, med mindre annet er oppgitt.

Hva er en informasjonskapsel?

En informasjonskapsel er en tekstfil som et nettsted lagrer på datamaskinen din. Den kan ikke forårsake skade og inneholder heller ikke virus. Mange nettsteder bruker informasjonskapsler for å gi besøkende tilgang til ulike funksjoner. Det er mulig å bruke informasjonen i informasjonskapsler for å spore hvordan besøkende på en nettside navigerer på nettsiden og valgene de besøkende har tatt under besøket på nettstedet.

I samsvar med lokal EU/EEC-landslovgivning (se nedenfor for eksempler), må alle som besøker et nettsted med informasjonskapsler ha tilgang til informasjon om at nettstedet inneholder informasjonskapsler og formålet med informasjonskapsler.

Lokale lover

Følgende lenker går til lokal lovgivning i landene vi opererer i:

Informasjonskapsler på nettsidene PayEx og Swedbank Pay

Vi bruker vedvarende informasjonskapsler og øktinformasjonskapsler som beskrevet nedenfor. Informasjonen i disse informasjonskapslene er kun knyttet til datamaskinen din (via din IP-adresse) og ditt besøk på PayEx og Swedbank Pay-nettsidene

Hva bruker vi informasjonskapsler til?

Vi bruker våre egne informasjonskapsler og tredjeparts informasjonskapsler fra pålitelige leverandører for blant annet bruksanalyse som danner grunnlaget for å forbedre nettstedet vårt. Vi bruker også informasjonskapsler for å levere visse funksjoner, som kundeservice og chat-funksjoner.

Hvilke typer informasjonskapsler bruker vi?

En fullstendig liste over informasjonskapsler vi bruker, deres opprinnelse og levetid er gitt i tabellen lenger ned på denne siden.

Øktinformasjonskapsler

Øktinformasjonskapsler lagres midlertidig i datamaskinens minne mens du surfer på et nettsted. Øktinformasjonskapsler lagres ikke permanent, men forsvinner når du lukker nettleseren.

Vedvarende informasjonskapsler

Vedvarende informasjonskapsler lagrer en fil på datamaskinen din i en forhåndsbestemt periode (se detaljer i tabellen nedenfor). De brukes for eksempel for å gjøre det mulig for nettstedet å gjenkjenne deg og dine valgte preferanser.

Tredjeparts informasjonskapsler

Informasjonskapsler samler inn data som brukes til å forbedre PayEx og Swedbank Pay nettsteder, annonser og tilbud, og for å tilby funksjonalitet. Målrettingskapsler brukes til å:

  • Samle informasjon om sidebesøk på nettsidene, og personlig informasjon for å gi målrettede annonser på tredjepartsplattformer.


Ytelsesinformasjonskapsler brukes til å:

  • Beregn antall unike besøkende på nettstedet og samle inn anonym informasjon om brukeratferd . Denne typen informasjonskapsler utløper etter to år.


Nettplattformen setter øktinformasjonskapsler som samler informasjon til:

  • Se om du er en tilbakevendende besøkende.
  • Identifiser individuelle økter.
  • Sørg for at du får tilgang til nettstedet over tid, og at den samme serveren brukes under hele besøket på nettstedet.

Nettstedets verktøy for håndtering av informasjonskapsler (OneTrust) setter informasjonskapsler til:

  • Aktiver håndtering av informasjonskapsler og brukerpreferanser.
  • Bestem om informasjonskapsler er aktivert i nettleseren eller ikke.

Samtykke til informasjonskapsler på PayEx og Swedbank Pay-nettsteder

Ditt samtykke kreves for å sette informasjonskapsler som ikke er nødvendige for at nettstedet skal fungere. Samtykke gis ved at informasjonskapsler aksepteres på nettsiden. Du kan når som helst endre eller trekke tilbake ditt samtykke til informasjonskapsler på nettstedet eller gjennom nettleserens innstillinger, se nedenfor.

Administrere informasjonskapsler i nettleseren din

Følgende eksterne lenker forklarer hvordan du administrerer informasjonskapslene dine i populære nettlesere:

Endre innstillinger

Klikk på knappen nedenfor for å endre samtykkeinnstillingene.