Om Swedbank Pay

Swedbank Pay er det vi kaller tilbudet vårt for trygge og enkle betalinger der kjøpere og selgere møtes – både i butikk og på nett.

Laget med omtanke

Swedbank har i 200 år gjort det mulig for mennesker, bedrifter og samfunnet å vokse. Det ville ikke vært mulig hvis vi ikke samtidig sørget for at menneskene, bedriftene og samfunnet vi samarbeider med, føler seg trygge i hvert trinn.

Nå når stadig mer av handelen skjer på nettet, passer vi på å gi både kjøpere og selgere den samme tryggheten som vi alltid har gjort. Det betyr at vi behandler opplysningene på en sikker måte, men også at vi er ansvarsfulle når vi tilbyr tjenester for betaling. Vi oppmuntrer for eksempel ikke kundene til å ta opp kredittlån som de får problemer med å betale. 

For både kjøpere og selgere

Uansett hvilken side av kassen du står på, skal det være enkelt å bruke Swedbank Pay.

Når du som privatperson bruker Swedbank Pay, kan du betale på den måten som passer deg for øyeblikket. Du kan også lagre opplysningene for å gjøre fremtidige kjøp smidigere, og du kan når som helst endre eller fjerne disse ved å logge inn.

For deg som har butikk, har vi både komplette og skreddersydde løsninger for å ta betalt av kundene, selvsagt med support fra installasjon til ferdigstilling. Det gjelder om du har en fysisk butikk, en netthandel eller begge deler. 

Swedbank Pay er en del av PayEx Sverige AB. 

Nyheter og pressemeldinger

Hvis du er interessert i våre produkter og tjenester, tips, råd og annet nyttig, legger vi regelmessig disse i nyhetsrommet vårt.

Enkelt å komme i gang

Vi vil gjøre det like enkelt for deg som har en butikk å ta betalt med Swedbank Pay som det er å betale. Derfor har vi utviklet løsninger for bedrifter av alle størrelser, slik at du skal kunne tilby kundene trygge og enkle betalinger.

Les mer om vårt tilbud

Åpent for alle

Du trenger ikke være kunde hos Swedbank for å kunne bruke Swedbank Pay. Uansett hvilken bank du har, kan du betale via oss. Du kan enkelt logge inn på Swedbank Pay med din BankID for å ha kontroll over og håndtere kjøpene og opplysningene.

Les mer om Swedbank Pay for forbrukere

Trenger du hjelp?

Bruker du allerede noen av våre produkter eller tjenester og trenger hjelp med dem? Ta kontakt med bedriftssupporten, så hjelper vi deg med å få svar på alle spørsmål – store som små! 

Prosedyre for varsling

Hvis du mistenker risiko eller andre uregelmessigheter hos Swedbank Pay, kan du rapportere mistankene dine via vår varsling.