Betalingsportal (PSP) 

Ønsker du å kunne motta betalinger i din nettbutikk, app, på nettsiden din eller andre digitale salgskanaler? Med vår betalingsportal (PSP) får du et utvalg av betalingsmetoder og funksjoner å velge fritt fra. Tjenestene kan tilpasses inn i kassen din eller håndteres av oss i vår betalingsmeny.  

Skreddersydde eller standardiserte løsninger for din nettbutikk

En betalingsportal (også kjent som betalingsgateway, PSP eller Payment Service Provider) er en teknisk løsning som muliggjør sikre transaksjoner på nettet, håndterer betalingsflyten mellom deg og dine kunder, samt forenkler avstemmingen av betalingsstrømmene. 

Alle populære betalingsmetoder

Ta imot betalinger på den måten som passer for deg

Vår betalingsportal lar deg ta imot betalinger på den måten som passer for deg og kundene dine, uten at du trenger å dele kundedata. Dette betyr at du kan fortsette å bygge og opprettholde relasjonen til kundene dine og bare overlate betalingsprosessen til oss. Vi sørger for at transaksjonene gjennomføres på en rask og sikker måte. I tillegg til alle relevante betalingsmetoder kan du gjennom vår betalingsportal ta imot abonnementsbetalinger eller la kundene dine lagre betalingsinformasjonen sin for å forenkle fremtidige kjøp i butikken din. Les mer om vårt tilbud på nett her.

Vi er opptatt av at betalingsopplevelsen først og fremst skal passe virksomheten din. Derfor lar vi deg bestemme om du vil installere en standardisert betalingsløsning fra oss eller om du vil tilpasse den direkte i kassen din. Tjenestene kan enkelt integreres i salgssystemet ditt hvis det ikke allerede er klart, se våre partnere her.

Som kunde hos oss kan du lene deg tilbake og motta en samlet utbetaling for alle betalinger, vi tar oss av avstemningen slik at du kan fokusere på virksomheten din. 
Hvis du er usikker eller trenger hjelp, er vi alltid tilgjengelige med personlig service fra vår dyktig support.   

Prøv selv!

I vår Playground kan du enkelt teste ulike oppsett og forskjellige betalingsmetoder til din netthandelsløsning.

Klikk på lenken

Klar til å komme i gang?

Ta kontakt med oss i dag for å få vite mer om hva vi kan gjøre for nettopp deg og ditt selskap. Vi ser på behovene som du og kundene har og finner den riktige løsningen.

Dine opplysninger

Jeg vil gjerne få tips, siste nytt, tilbud og invitasjoner til arrangementer og foredrag. Jeg samtykker i at mine personopplysninger behandles for de ovennevnte formålene.

I vår personvern kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine personopplysninger.