Apple Pay

Med Apple Pay kan du motta betalinger online på en enkel, trygg og brukervennlig måte. Tilby Apple Pay for en bedre kjøpsopplevelse og muligheten for økt konvertering.

Hva er Apple Pay? 

Apple Pay er en mobil lommebok som muliggjør raske og trygge kortbetalinger med bare ett trykk. Ved å koble ett eller flere av sine kort til Apple Pay kan dine kunder utføre kjøp på nettet, i apper og fysiske butikker ved hjelp av sine Apple-enheter.

Fordeler med Apple Pay

  • Enkelt - Kunder med Apple-enheter kan bruke Apple Pay og slippe å fylle ut kortopplysninger ved betaling. 
  • Trygt - Både du og dine kunder kan føle seg trygge med at kjøpene gjennomføres på en sikker måte takket være avansert tokenisering og autentisering. 
  • Global tilgjengelighet - Apple Pay er tilgjengelig i mange land, og du kan dermed nå en bredere marked. 
  • Mobil handel - Handel som skjer direkte på mobilen via apper eller på nettet blir stadig mer populært, noe som passer utmerket siden kundene har lommeboken på samme enhet.
  • Økt salg – Kundene våre har 10 % færre avbrutte betalinger med Apple Pay sammenlignet med vanlige kortbetalinger.

Kom i gang med Apple Pay

Er du allerede kunde og ønsker å begynne å ta imot betalinger med Apple Pay? Gratulerer, det er inkludert i avtalen med oss!

Slik kommer du i gang: Du må akseptere Apples vilkår for Apple Pay, og dette gjøres enkelt her.
Avhengig hvordan du bruker betalingstjenestene våre i butikken din, kan det være du må gjøre tilpasninger for at Apple Pay skal bli tilgjengelig for kundene dine:

  • Hvis du er tilkoblet via vår Payment Order API med visning av betalingsvinduet "Re-direct," trenger du ikke å gjøre noe. Betalingsmetoden blir tilgjengelig for alle kundene dine som handler via en Apple-enhet etter aktivering.
  • Hvis du er tilkoblet via vårt Payment Order API med visning av betalingsvinduet "Seamless view," det vil si at betalingsvinduet er innebygd i kassen din, må du laste opp en verifikasjonsfil på domenet ditt. Les mer om hvordan du gjør dette i vår utviklerportal her.
  • Hvis du ikke er tilkoblet via vårt Payment Order API, må du implementere Apple Pay som betalingsmetode i kassen din. Les mer i vår utviklerportal her.
  • Hvis du er usikker på hva som gjelder for akkurat din butikk, er vi her for å hjelpe deg. Kontakt teknisk støtte på teknisksupport@swedbankpay.se.

Prøv selv!

I vår Playground kan du enkelt teste ulike oppsett og forskjellige betalingsmetoder til din netthandelsløsning.

Klikk på lenken

Klar til å komme i gang?

Ta kontakt med oss i dag for å få vite mer om hva vi kan gjøre for nettopp deg og ditt selskap. Vi ser på behovene som du og kundene har og finner den riktige løsningen.

Dine opplysninger

Samtykke

Se Swedbank Pays personvernerklæring for håndtering av dine personopplysninger