Kortinnløsning

Hvis du tar betalt med kort, kan du øke salget samtidig som kundene får god service. Du bidrar også til å redusere mengden kontanter i samfunnet, noe som er bra for både miljøet og sikkerheten.

Kontakt oss

Fra kortkjøp til penger på kontoen

Det er enkelt å betale med kort. Vi synes det skal være like enkelt å ta betalt med kort. Uansett hva du selger og hvordan, gjør Swedbank Pay det enkelt å tilby kundene kortbetaling, samtidig som du kan være sikker på å få pengene fra kjøpet raskt inn på konto.

For å kunne ta betalt med kort trenger du en kortterminal i butikken eller en digital betalingsløsning på nettet. Men du er også nødt til å få inn pengene fra selve kortkjøpet på konto. Det gjør du med en kortinnløsningsavtale.

Med vår kortinnløsning kan du ta imot kort fra verdens største utstedere som Mastercard, Visa, Union Pay, Diners og Discover. Pengene for kortkjøp i kortterminalen eller i nettbutikken settes inn på konto første bankdag etter betaling, og vi utbetaler alltid bruttobeløpene.

Hvor møter du kundene?

Vi tilbyr kortinnløsning for alle typer kundemøter. Hvilke(n) passer til din virksomhet?

 • Online (nettbutikk) – nå ut til kunder over hele verden og tilby betaling i deres egen valuta, sikret med 3D Secure.
 • Kortterminaler – ta betalt i butikk, på restaurant, på marked eller hvor som helst, og få pengene raskt inn på konto.
 • Automater – gi kundene en praktisk og god kjøpsopplevelse, selv når du ikke treffer dem personlig.
 • Telefonbestillinger – for deg som møter og selger til kundene over telefon.

Du kan kjøpe kortinnløsning som frittstående tjeneste eller sammen med noen av de andre produktene, for eksempel kortterminal eller betalingsløsning for nettbutikk.

Alt du trenger for å ta betalt i butikk

Vi leverer både betalterminal og innløsning i samme pakke så du enkelt får satt i gang med å ta betalt.

Kort som støttes

Du kan ta imot alle de vanligste kortene med Swedbank Pay.

 • Mastercard
 • Visa
 • Diners & Discover
 • JCB
 • UnionPay

Kunder som har kort som støtter kontaktløs betaling, kan selvfølgelig tæppe kortet i alle våre kortterminaler. Du kan også tæppe med mobil, smartklokke eller andre ting som støtter kontaktløs betaling.

Enklere kortbetaling på nettet

Har du nettbutikk, kan tilleggstjenesten for forenklet kortbetaling gjøre kjøpsopplevelsen enda mer praktisk for tilbakevendende kunder. Kunden får mulighet til å lagre kortopplysningene sine, slik at kjøpene går enda raskere og enklere i fremtiden. Dermed reduseres risikoen for avbrutte kjøp. Opplysningene lagres på en sikker måte hos betalingstjenesteleverandøren og hentes frem når kunden skal handle på hjemmesiden eller i appen.

Merchant Portal - rapportering på nett

Administrere kortinnløsning med Merchant Portal. Med vår kostnadsfrie rapporteringstjeneste på nett får du tilgang på følgende informasjon døgnet rundt:

 • Detaljert oversikt over alle Visa og Mastercard kredittkort transaksjoner
 • Serviceavgifter og oppgjørsrapporter
 • Detaljert informasjon om deres kortinnløseravtale med Swedbank Pay
 • Kostnadsfri

Merchant Portal rapporteringssystem er smidig, effektiv og ikke minst miljøvennlig.

Alt du trenger å vite om PSD2

Du har kanskje hørt om betalingstjenestedirektivet PSD2, men hva betyr det egentlig? Les våre spørsmål og svar hvis du vil vite mer om EU-direktivet som regulerer betalingstjenester i EU og hvordan det påvirker deg.

Klar til å komme i gang?

Ta kontakt med oss i dag for å få vite mer om hva vi kan gjøre for nettopp deg og ditt selskap. Vi ser på behovene som du og kundene har og finner den riktige løsningen.

Dine opplysninger

Jeg vil gjerne få tips, siste nytt, tilbud og invitasjoner til arrangementer og foredrag. Jeg samtykker i at mine personopplysninger behandles for de ovennevnte formålene.

I vår personvern kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine personopplysninger.