Abonnementsbetaling med kort uten avbrytelse

Alle som selger abonnements- eller abonnementstjenester sliter med avvisninger og mislykkede betalinger på grunn av at kort utløper eller er sperret.

Med vår abonnementsbetaling reduserer du risikoen for mislykkede betalinger på grunn av at kortet er utløpt – vi gjør det mulig for deg å fortsette å ta betalinger og for dine kunder å bruke abonnementet sitt uten avbrudd. Løsningen fungerer med alle Visa- og Mastercard-kort. 

Slik fungerer det

  • Kunden registrerer kortet sitt hos oss i forbindelse med tegning av abonnementet.  Du bestemmer du om debiteringen skal skje i forbindelsen med med registreringen eller om vi kun skal verifisere at kortet er gyldig.
  • Kortdetaljene er oversatt til en referanse (såkalt token) som kun er gyldig i din butikk. Sikkerheten økes fordi ingen kort eller personlig informasjon blir gitt ut eller knyttet til tokenet, og det kan kun brukes i butikken din.
  • Du belaster kunden ved å sende inn token og beløp via vårt API.
  • Når kundens kort utløper eller av annen grunn endres, oppdateres betalingsopplysningene automatisk uten at du trenger å tenke på noe. 

Kom i gang i dag

Fordeler med abonnementsbetaling hos oss:

  • Færre avbrutte betalinger - Med våre tokens oppdateres kundens kortdetaljer automatisk når kortet utløper eller erstattes.
  • Sikre betalinger - Ingen kortdetaljer utleveres til verken deg eller oss. Ved hjelp av tokens forblir informasjonen trygt hos oss.
  • Bedre kunderelasjoner - Legg forholdene til rette for å gjøre kundene dine fornøyde. Sørg for at betalinger fungerer enkelt og sikkert. 

Klar til å komme i gang?

Ta kontakt med oss i dag for å få vite mer om hva vi kan gjøre for nettopp deg og ditt selskap. Vi ser på behovene som du og kundene har og finner den riktige løsningen.

Dine opplysninger

Samtykke

Se Swedbank Pays personvernerklæring for håndtering av dine personopplysninger