Ta betalt på nettet

I dag er det enklere enn noensinne å nå kunder over hele verden med produkter og tjenester. Med våre løsninger kan du ta betalt fra dem uansett hvor de befinner seg.

Kontakt oss

Vi hjelper deg å finne rett

Med Swedbank Pay får du alle delene du trenger for å kunne ta betalt av kundene på nettet. Vi hjelper deg både med selve kassen som kunden ser på hjemmesiden når de skal betale, men også med det som skjer i bakgrunnen. Vi sørger for eksempel for at kundens kort tas imot og at pengene fra kortkjøpet raskt kommer inn på kontoen.

Vil du komme raskt i gang med en smidig kasse som gir kundene valgfrihet under betalingen, eller trenger du kanskje en skreddersydd løsning? Uansett hjelper vi deg å finne rett. 

Kom raskt i gang med Checkout

Vår Checkout passer for deg som vil gjøre det så enkelt som mulig for kundene å betale på nettet med kort, Vipps og faktura. Det er raskt å komme i gang, og alt inngår i én avtale, én pris og én installasjon.

Les mer om Checkout

Skreddersydde løsninger for betaling på nettet

Har du en nettbutikk, en hjemmeside eller en app der du vil forme kundens shoppingopplevelse hele veien? Med vår betalingsplattform kan du ta betalt på måten som passer deg best og forme både utseendet til og opplevelsen av betalingsløsningen akkurat som du vil.

Les mer om betalingsplattformen

Klar til å komme i gang?

Ta kontakt med oss i dag for å få vite mer om hva vi kan gjøre for nettopp deg og ditt selskap. Vi ser på behovene som du og kundene har og finner den riktige løsningen.

Dine opplysninger

Samtykke

Se Swedbank Pays personvernerklæring for håndtering av dine personopplysninger