Våre betalingsløsninger for bedrifter av alle størrelser

Vår butikk- og e-handelsplattform gir deg alt du trenger for å ta betalt av kundene dine på en enkel måte – uansett hvor de befinner seg.

Kontakt oss

Alt du trenger for å ta betalt

Våre produkter og tjenester gjør det enkelt for deg å ta betalt fra kundene. Vi hjelper deg både med de praktiske tingene, slik som riktig utstyr og program, men også med alt som skjer bak selve kjøpet, som å sørge for at pengene fra kortkjøpet kommer inn på kontoen.

Ta betalt på nettet

Møter du kundene via nettbutikken, hjemmesiden eller en app? Vi hjelper deg slik at du trygt og enkelt kan ta betalt på nettet med de mest populære betalingsmetodene – uansett hvor i verden kundene måtte være.

Les mer om å ta betalt på nettet

Ta betalt i butikken

Har du en butikk, restaurant eller et annet sted der du vil kunne ta betalt av kundene? Vi hjelper deg med kortterminal, kortinnløsning og alt annet du trenger for å komme i gang.

Les mer om å ta betalt i butikk

Penger fra kortkjøp inn på kontoen

Hvis du vil tilby kundene smidig kortbetaling uansett hvor de befinner seg og være sikker på at pengene kommer raskt inn på kontoen, er vår kortinnløsning noe for deg.

Har du kunder både i butikken og på nettet?

I dag driver mange selskaper virksomhet både i butikk og på nettet. Hvis det også gjelder for deg, må du kunne ta betalt begge steder. Ta kontakt med oss, så finner vi en løsning som gjør det like lett å ta betalt, uansett hvor kundene er.

 

Kontakt oss

Klar til å komme i gang?

Ta kontakt med oss i dag for å få vite mer om hva vi kan gjøre for nettopp deg og ditt selskap. Vi ser på behovene som du og kundene har og finner den riktige løsningen.

Dine opplysninger

Samtykke

Se Swedbank Pays personvernerklæring for håndtering av dine personopplysninger