Merchant Portal

Få full oversikt over dine korttransaksjoner ved å logge inn på Merchant Portal, den kostnadsfrie nettjenesten for deg med kortinnløsning.

Som kortinnløsningskunde hos oss får du tilgang til dine korttransaksjonsdata digitalt. Logg inn når det passer deg for å få oversikt over dine transaksjoner, se serviceavgifter og invitere flere brukere.

  • Enkelt å komme i gang og bruke
  • Full kontroll og oversikt over dine kortkjøp
  • Søk, filtrer og last ned data
  • Abonner på dokumenter og rapporter

Slik går det til

Sikker pålogging

Du bruker tofaktorautentisering når du logger inn, og du kan selv invitere flere brukere.

Statistikk og rapporter

Finn transaksjonsdata og filtrer resultatene etter dine behov. Selvfølgelig kan du laste dem ned for ytterligere analyse.

Abonner

Velg hvilke dokumenter og rapporter du ønsker å abonnere på, og få dem direkte til innboksen din.

Hva er Merchant Portal?

Merchant Portal er en internettbasert tjeneste som gir tilgang til dine korttransaksjoner døgnet rundt. Som ID-metode brukes enten Google Authenticator eller Microsoft Authenticator.

Via Merchant Portal får du løpende oversikt over korttransaksjoner, serviceavgifter og elektroniske dokumenter. I tjenesten er det mulighet for å søke etter transaksjoner som deretter kan eksporteres til Excel for videre bearbeiding, utskrift av dokumenter til pdf osv., alt for å lette avstemningen.

I Merchant Portal mottar du alle dine elektroniske dokumenter angående serviceavgifter, kjøpsgrunnlag og rettelser direkte via nettjenesten.

Klar til å komme i gang?

Ta kontakt med oss i dag for å få vite mer om hva vi kan gjøre for nettopp deg og ditt selskap. Vi ser på behovene som du og kundene har og finner den riktige løsningen.

Dine opplysninger

Jeg vil gjerne få tips, siste nytt, tilbud og invitasjoner til arrangementer og foredrag. Jeg samtykker i at mine personopplysninger behandles for de ovennevnte formålene.

I vår personvern kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine personopplysninger.