Jobb hos oss

Så bra at du fant frem hit! Vi er alltid på jakt etter engasjerte, dyktige medarbeidere som ønsker å utvikle seg sammen med oss.

Swedbank Pay er resultatet av sammenslåingen av Swedbanks kortinnløsningsvirksomhet og PayEx betalingsløsninger. Swedbank Pay er en del av PayEx, et heleid datterselskap av Swedbank, som har kontorer i 7 land og håndterer over 3 milliarder transaksjoner per år for over 100 000 kunder.

Kjernen i virksomheten er å skape trygghet for både selgere og kjøpere. Dette gjør vi ved å tilby fleksible betalingsmetoder, transparente og tydelige vilkår – uansett hvor forbrukerne befinner seg og hvilken betalingskanal de velger.

Våre verdier: Åpen, enkel og omtenksom

Vår kultur bygger på tillit, engasjement og respekt, og gjennomsyres av våre verdier – åpen, enkel og omtenksom i alt vi gjør.

Kort sagt betyr dette at:

  • Vi skal opptre som en rett, transparent, ærlig og pålitelig partner.
  • Våre tjenester og våre medarbeidere skal være enkle å få tak i og enkle å forstå.
  • Vi setter vår ære i å holde det vi lover. Og alt vi gjør, gjør vi ut fra kundens behov.

For å oppnå dette streber vi etter å ha en ledelse som inspirerer og støtter våre medarbeidere. Fordi det er dem, eller kanskje du, som vil stake ut kursen og formålet for våre team.

Selvledelse

Vi tror at engasjement og motivasjon blir til når man hele tiden får mulighet til å lære seg nye ting. Samtidig som det også skaper merverdi for våre kunder. Det er derfor viktig for oss å oppmuntre alle til å ta ansvar for sin egen utvikling.

Det er altså din drivkraft og dine interesser som skaper forutsetningene for hvordan din karriere blir hos oss. Uansett om du vil spesialisere deg på et bestemt område eller utvikle deg som leder, er det du selv som bestemmer hvilken retning du vil gå. Og vi står klare til å støtte deg hele veien!

 

Hvis du ønsker å se våre ledige stillinger og lese om hvordan det er å jobbe hos oss, kan du se her:

Se våre ledige stillinger

Vi ser frem til å bli kjent med deg!