Pay By Link - Ta betalt online uten en nettbutikk! 

Trenger du å ta betalt av og til? Tar du imot bestillinger via telefon? Selger du noen få produkter og trenger en enkel betalingsløsning? Arrangerer du et løp eller et arrangement? Vi har løsningen for deg! 

Med Pay By Link kan du ta betalt uten noen form for teknisk integrasjon, investering i salgssystemer eller timer med konfigurasjon. Du logger deg bare inn på portalen vår og oppretter en lenke for ditt formål. Velg selv om du vil distribuere via e-post, sms eller kanskje opprette en QR-kode hvis kundene dine er fysisk til stede?

Det beste av alt er at tjenesten er inkludert for alle våre kunder som har en online betalingsløsning hos oss! Er du allerede kunde, trenger du bare å kontakte oss for å bli aktivert. Deretter logger du bare inn i portalen og oppretter betalingslenker for dine behov - dine kunder kan selvfølgelig velge å betale med samme betalingsmetode som du har hos oss fra før.  

Pay By Link kan brukes for flere forskjellige kjøpsscenarioer:

 • Åpen lenke - Perfekt for deg som vil ta betalt for et spesifikt produkt eller tjeneste med en forhåndsdefinert sum. Det kan være gaver, arrangementer eller dine gule håndlagde grytekluter. Bare angi beløpet som skal betales og hvor mange kjøp som kan gjøres via lenken, så er du i gang og kan ta betalt.
 • Personlig lenke - Når du trenger å ta betalt for en bestemt ordre på avstand. Denne løsningen passer for alle typer anledninger der du vil ta betalt fra en kunde. Beskriv hva som skal betales og hvor mye, så får du en lenke du kan sende til kunden din. 

Pengene på kontoen uten bryderi

Alle gjennomførte betalinger samles, oppsummeres og betales ut så ofte som vi har avtalt. Normalt gjør vi utbetalinger en gang i uken, men det kan skje oftere eller sjeldnere avhengig av dine behov.

Sammen med utbetalingen får du enkel dokumentasjon for regnskapet og bokføringen din. 

Noen eksempler på hvordan Pay By Link kan brukes:

 • Selgeren på messen 
  Bruk en åpen lenke for å ta betalt for produktene dine på messen eller markedet. Et tips er å opprette en QR-kode av lenken som kundene enkelt kan skanne med mobiltelefonen sin.
 • Løp 
  Arrangerer du et løp eller et annet arrangement med et begrenset antall plasser? Ta enkelt betalt med en åpen lenke som bare fungerer å betale via så mange ganger som du har angitt som antall deltakere. Publiser lenken på sosiale medier og nyhetsbrev, så varsler vi deg hver gang det gjøres en påmelding.
 • Hobbyselgeren 
  Har du en hobby og vil selge produktene dine? Ingen problemer med en åpen lenke i Pay By Link. Alt du trenger å gjøre er å definere produktene dine og angi hvor mange du skal selge, så ordner vi resten slik at du kan fokusere på hobbyen din.
 • Salg via e-post eller telefon 
  Tar du imot bestillinger via telefon eller e-post? Betaling er ikke lenger et problem; med personlig lenke i Pay By Link oppretter du en betalingsforespørsel for den spesifikke ordren du har mottatt. Velg selv hvordan du vil sende betalingslenken til kunden og vent på at vi gir beskjed om at betalingen er gjennomført. 

De vanligste spørsmålene om Pay By Link

 • Med hvilke betalingsmetoder kan kundene betale?

  Med Pay By Link kan du ta betalt med alle våre betalingsmetoder.

 • I hvilke valutaer kan jeg ta betalt?

  Du kan ta betalt med kort i de fleste valutaer. Kontakt oss hvis du vil ta betalt i en annen valuta enn skandinaviske kroner, euro, dollar eller pund.

 • Opprettes det en kvittering for kunden som betaler?

  Swedbank Pay lager ikke en kvittering, men vi sender deg en e-post når betalingen er gjennomført.

Klar til å komme i gang?

Ta kontakt med oss i dag for å få vite mer om hva vi kan gjøre for nettopp deg og ditt selskap. Vi ser på behovene som du og kundene har og finner den riktige løsningen.

Dine opplysninger

Samtykke

Se Swedbank Pays personvernerklæring for håndtering av dine personopplysninger