Ta betalt på nettet med vår Checkout

Uansett om du er ny innen e-handel eller allerede er i gang, så passer vår Checkout for deg som ønsker en brukervennlig og enkel måte å ta betalt på, på nettet.

La kundene velge hvordan de vil betale

Det skal føles enkelt å handle på nettet, ikke minst i kassen. Derfor har vi gjort det enkelt for deg å tilby kundene valgfrihet, slik at de kan betale på den måten som passer dem best. Vår Checkout gir deg en ferdig løsning, en digital kasse som støtter de mest populære betalingsmetodene.

Checkouten husker dessuten kunder som har brukt den tidligere. De får en enda smidigere opplevelse, da de kan velge å lagre opplysningene på en sikker måte hos oss, slik at de ikke trenger å skrive dem inn på nytt neste gang. Kunder som helst ikke vil lagre opplysninger om seg selv, kan hoppe over dette trinnet, og de som har valgt å lagre, kan enkelt fjerne eller endre opplysningene på et senere tidspunkt.

Våre betalingsmåter

Kort

Vipps

Faktura

Trygghet for kundene

Vi vil alle føle oss trygge når vi handler på nettet. Med vår Checkout kan kundene stole på at betalingen skjer på en sikker måte som beskytter personopplysningene.

Det blir gjort flere kjøp

Jo smidigere opplevelsen er for kundene, desto større er sannsynligheten for at det blir et kjøp. Ved å tilby flere betalingsmetoder og mulighet til å lagre opplysninger, går du ikke glipp av kjøp på grunn av unødige komplikasjoner.

Én avtale, én pris

Én avtale og én pris for hele pakken, i stedet for separate avtaler for betalingsmetodene du vil tilby kundene. Dessuten kreves det bare én installasjon for å komme i gang.

 

Slik fungerer det 

  1. Kunden kommer til kassen og gjenkjennes fra tidligere besøk, eller skriver inn e-postadressen og mobilnummeret.
  2. Kunden velger å betale med kort, Vipps eller faktura.
  3. Kort: Kunden velger et lagret kortnummer eller skriver inn et nytt (som da kan lagres) og trykker på Betal. Ferdig!

    Vipps: Kunden godkjenner kjøpet i Vipps-appen. Ferdig!

    Faktura: Kunden oppgir personnummeret under det første kjøpet. Adressen hentes automatisk opp, og kunden får fakturaen i posten. Ferdig!

Klar til å komme i gang?

Ta kontakt med oss i dag for å få vite mer om hva vi kan gjøre for nettopp deg og ditt selskap. Vi ser på behovene som du og kundene har og finner den riktige løsningen.

Dine opplysninger

Samtykke

Se Swedbank Pays personvernerklæring for håndtering av dine personopplysninger

Er du utvikler eller tekniker?

Hvis du er interessert i de teknologiske delene, slik som implementering, er vår portal for utviklere stedet for deg. Der finner du all dokumentasjon for Checkout, betalingsplattformen og andre løsninger. Portalen drives i samarbeid med PayEx.

Gå til portalen for utviklere